Catalog Ladys 2018 C1

Catalogul Ladys 2018 C1. Primul catalog Ladys pe 2018. Un catalog Ladys valabil pentru comenzi pana pe 25 ianuarie. Noul catalog Ladys pe 2018 este coplesit de reduceri. Fiecare pagina din noul catalog Ladys are oferte, reduceri sau promotii speciale. Foarte multe produse din brosura Ladys sunt cu un discount mare pentru reinnoirea sau lichidarea stocurilor. Un catalog plin de chilipiruri in produse cosmetice. Preturile din acest nou catalog Ladys sunt dedicate stimularii vanzarilor la inceput de an. Puteti primi catalogul gratuit ladys daca aveti contul activat si ati facut cel putin o comanda. Puteti comanda catalogul gratuit Ladys logandu-va in cont si comandand un singur catalog.

Un catalog Ladys gratuit primiti si la inscriere. Completati formularuld e isncriere, va logati apoi in cont si completati adresa postala. Apoi comandati un singur produs: catalogul Ladys. Il veti primi gratuti acasa daca veti bifa la expediere Posta Romana.

Catalog Ladys 2018

Primul catalog Ladys 2018 poate fi vazut in fereastra de mai sus. Dati paginile catalogului dand click pe sagetile laterale. Mariti catalogul Ladys pe tot ecranul. Catalogul Ladys online este identic cu cel tiparit.

Un catalog Ladys este publicat la interval de aproximativ 45 de zile. Catalogul Ladys in vigoare este cel din care puteti face comenzi. Preturile reduse sunt valabile doar pe perioada catalogului Ladys. Ofertele, promotiile, reducerile unei campanii sunt prezentate si sunt valabile pe perioada de valabilitate a catalogului Ladys.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's