Ladys catalog 5 pe 2012

Ladys catalog 5 pe 2012“Arome noi pentru o vara plina de prospetime” este sloganul pentru acest Catalog 5 Lady’s, valabil pentru perioada 19 iunie – 3 septembrie. Protectia solara si produsele de ingrijire a pielii pot fi gasite la un pret special (gama de produse Camil, ulei de corp cu factor de protectie cuprins intre 6 si 30 SPF). Atentia insa: aceste produse cosmetice de protectie solara, la un pret special, sunt in stoc limitat. La capitolul noutati de sezon, noile geluri de dus de la Camil, cu o oferta speciala de la Lady’s: oricare 2 variante de gel de dus la doar 15,19 lei (20% reducere). Similar, tot ca noutate din gama produselor Camil: balsam de par si sampoane cu 20% reducere petnru oricare doua produse din acesta promotie.
Noutate absoluta in acest Catalog 5 Lady’s: produsele de la Impala Cosmetics. In paginile 8-9 ale catalogului sunt prezentate de la Impala si Brooklin produse germane si frantuzesti: tratamente pentru unghii, pentru cuticule, tratamente pentru stimularea cresterii unghiilor, luciu sigiliu pentru manichiura, tratament pentru unghii VITAMIN BOOSTER.
Rujuri cu rezistenta indelungata de la Impala si luciu de buze Brooklin, in paginile 10-11 de Catalog Ladys. Bucura-te de calitatea produselor germane si frantuzesti la preturi speciale de lansare. Noua gama de produse de make-up, cu provenienta germana si franceza, pot fi gasite in pagina 13 a brosurii, cu o oferta speciala de lansare. Fard de obraz blush-on, pudra compacta antibacteriana, anticearcan lichid, fond de ten rezistent la apa, fond de ten pe baza de apa, toate aceste produse de machiaj la preturi special de lansare in noul catalog Lady’s.
De la Impala Cosmetics tus-carioca pentru un contur perfect si o aplicare precisa (pagina 15, pret special de 14,99 lei). Tot de la Impala, produse de machiaj: glitter mascara, mascara volume si mascara weatherproof, la pret special de lansare. In pagina 17 din acest catalog Ladys gasiti, tot ca noutate absoluta, fardul de pleoape pulbere Impala, cu un pret special de lansare de 11,99 lei (30% reducere).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's