Ladys Catalog 6 /2012

Ladys catalog 6-2012Ladys catalog 6 /2012 este cel mai mare catalog al firmei dupa rebranduirea din Metropolitan, confirmand evolutia permanenta pe piata cosmeticelor online. Cu titlul “un nou look la inceput de toamna”, ultimul catalog Ladys are oferte valabile in perioada 4 septembrie-15 octombrie 2012. Este catalogul 6 Ladys din acest an, cu cele mai multe noutati in domeniul cosmeticelor si produselor de ingrijire. Este primul catalog de 164 de pagini, fata de cataloagele complete de pana acum care aveau 148 de pagini. Cu multe oferte noi dar mai ales cu cele mai multe cosmetice si parfumuri noi de la rebranduirea firmei Ladys (din Metropolitan). Cele mai multe dintre produsele noi sunt la preturi speciale de lansare. Catalogul tiparit (cu 164 de pagini), in editie color cu pagini plasticate, este primit gratuit si expediat automat dupa ce va inscrieti si va logati in magazinul online de cosmetice Ladys. Noul catalog Ladys este dominat de produsele de la Brooklin si Impala cosmetics, produse cosmetice si de ingrijire de productie germana si franceza la un pret special de lansare. Tot ca noutate, parfumuri noi in ultimul catalog Ladys de la Vital Cosmetics, Million roses si Scent.

Ladys catalog 6 pe 2012:

Gama de ingrijire bio se extinde, cu cosmetice fara parabeni. Noi creme bio pentru maini si unghii cu extracte 100% naturale. Gasiti aceste produse cosmetice in paginile 4-5 ale noului catalog Ladys, cu 30% reducere (4,25 lei ptr 45 ml).
O noua gama de ingrijire de la Regal, dominata de produse ce folosesc proteine din lapte de capra. Toate aceste produse noi sunt la preturi speciale de lansare cu 20% reducere, pret in actualul catalog Ladys: intre 10,64 si 14,71 lei, functie de produs. In aceasta gama de produse de ingrijire cu lapte de capra: creama hranitoare de fata, balsam regenerant pentru par deteriorat, crema pentru maini uscate si crapate, crema de fata hidratanta pentru ten uscat si sampon regenerant pentru par deteriorat.
Tot ca noutate de la Regal: creme de corp cu lapte si miere de salcam, lapte demachiant cu miere si gel de dus cu lapte si miere de salcam. Pentru hranire si cativelare noul catalog Ladys prezinta de la Regal crema de noapte pentru toate anotimpurile, masca de fata hidratanta si crema de zi Regal pentru toate tipurile de piele.
De la Prestige, cosmetice noi: masti de par cu compozitie usoara si parfum intens. La paginile 10-11, cu reducere speciala de lansare de 20%, masca regeneranta pentru par lipsit de vitamine, masca de protectie pentru par vopsit si masca intens hranitoare pentru par uscat si deteriorat cu ceramide si minerale. La pretul de catalog de 14,71 lei.

Parfumuri noi Ladys catalog 6

Noi parfumuri de la Vital Cosmetics, Million roses si SCENT. Estente noi de parfumuri barbatesti la paginile 12-13, cu preturi speciale de lansare cu o reducere de 20%. De la Vital Cosmetics: extra concentratie de parfum in 3 arome noi: aroma delicata si proaspata a trandafirilor albi, aroma sofisticata si dulce a trandafirilor rosii, aroma subtila si calda a lavandei.

Produse Impala Cosmetics in catalog Ladys:

Cu o reducere de 40% (paginile 14-15 in Catalog 6 Ladys/2012) produse destinate tratamentului unghiilor de la Impala Cosmetics (produse de provenienta germana si franceza). Oje si lacuri de unghii made in France de la Brooklin si Impala Cosmetics, paginile 16-17 din catalogul 6 Ladys /2012.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's