Catalog Ladys C10 noiembrie-decembrie

Un catalog Ladys asteptat. Catalogul Lady’s pentru Sarbatorile de iarna. Ladys catalog C10 valabil noiembrie – decembrie. Catalogul Ladys in format online il puteti consulta pe acest site. Brosura pentru sarbatori este dominata de oferte dar si de reduceri speciale. Produsele Ladys au un raport calitate/pret foarte bun. Avantajul este ca dupa ce va activati contul puteti cumpara din magazinul online cu reducere de pana la 40%. Acest discount se aplica la preturile afisate in catalogul Ladys. Cea mai populara reducere este cea de 25% care se aplica la toate comenzile de minim 123 de lei (pret catalog).

Un catalog Ladys este publicat pentru fiecare campanie. O campanie are perioada de aproximativ 45 de zile. Catalogul Ladys de mai jos este valabil pentru comenzi in perioada 21 noiembrie – 20 decembrie. Pana la intrarea in vigoare a acestei brosuri puteti face comenzi din catalogul Ladys in curs.

Catalog Ladys C10

Catalogul Ladys C10 il puteti consulta in fereastra de mai jos. Un catalog cosmetice Ladys ce se deschide si de pe dispozitivele mobile. Clic pe sagetile laterale pentru a da paginile catalogului.

Inscriere Ladys

Pentru inscriere Ladys este necesar sa completati formularul de inregistrare. Inscrierea Ladys este gratuita si nu aveti obligatii de comenzi. Dupa inscriere este necesar sa va logati in cont. Pentru a primi catalogul Ladys gratuit acasa trebuie sa va completati adresa postala, sa o salvati. Apoi comandati un singur catalog intr-o singura comanda. Selectati la expediere Posta Romana pentru a primi catalogul gratuit. Catalogul Ladys o sa ajunga in cutia postala in aproximativ 7 zile lucratoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's