Cadouri de sarbatori: seturi cosmetice de la Lady’s

Produsele noi de la Ladys includ seturi compuse din parfum cu arome naturale (esenta de parfum frantuzesc) si deodorant si o alta oferta: fond de ten luminos Isabelle Dupont in 3 culori disponibile. Parfumurile au o concentratie crescuta si combina mai multe tonuri. Impreuna cu alte produse, intr-o comanda de minim 133 ron, obtineti o reducere de 25% fata de pretul de catalog. Transportul este gratuit in tara prin Posta Romana si in Bucuresti prin curier. Prin curier in tara transportul costa 7,5 ron.

Daca nu aveti inca un cont de reprezentant Lady’s CLIC AICI. Crearea contului nu va obliga la nimic si este absolut gratuita. Dupa inregistrare comandati catalogul tiparit pe care il veti primi gratuit in cutia postala. Daca veti face o comanda de minim 600 de ron dv impreuna cu reprezentantii inscrisi de dv obtineti statutul de coordonator(toare) si beneficiati de o reducere de 32,5% fata de rpetul de catalog. Mai exact totalul de 600 se calculeaza astfel: ceea ce comandati dv + ceea ce comanda reprezentantii inscrisi de dv de la nivelurile inferioare. Daca reusiti sa va realizati propria retea de reprezentanti pe langa statutul de coordonator si reducerea de 32,5% veti castiga 10% din vanzarile facute de Lady’s catre reprezentantii adusi de dv in sistem la nivelul 1 si inca 10% din ceea ce cumpara reprezentantii de la nivelurile 2,3,4. Cu alte cuvinte cu un efort minim puteti obtine 20% din ce vinde Lady’s catre cei inscrisi de dv.

Puteti astfel obtine un venit suplimentar garantat ce poate fi marit permanent prin inscrierea de noi reprezentanti in reteaua coordonata de dv. Pentru mai multe informatii despre construirea unei retele de reprezentanti si ce beneficii aveti CLIC AICI.

Set cadou Lucky Red&White [50 ml + 100m]

Contine Lucky Red&White 50 ml + parfum deodorant 100 ml
Esente de parfum frantuzesti. Parfumuri cu arome naturale pline de prospetime care emotioneaza. Concentratie de parfum crescuta.
Floral, fructat apa de parfum. Combina tonurile de flori si fructe de padure cu moscul cald.

Fond de ten Luminous Isabelle Dupont [35 ml]

Ambalaj nou. 3 culori disponibile.
· Fond de ten care confera tenului o acoperire uniforma, si ingrijire!
· Formula sa usoara, pe baza de apa, acopera tenul intr-o maniera naturala, iar extractele naturale din aloe si unt de shea catifeleaza si hidrateaza pielea.
· Aspect proapat de durata.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's