Lady’s campanie 5 iulie-august 2014

Ultimul catalog Ladys, nr. 5 pe 2014, este valabil in lunile iulie si august, pentru Campania 5 Lady’s pe acest an. Lays catalog cu promotii si reduceri pentru perioada de vara. pentru a consulta catalogul online Click to read. Primele pagini ale catalogului nou Ladys includ sprayuri si produse de protectie impotriva tantarilor, inclusiv pentru protejarea copiilor pentru intepaturile de tantari. O a doua gama de produse Ladys pentru perioada de vara include uleiuri de corp, lapte de corp si geluri racoritoare pentru perioada si dupa expunerea la soare. Toate aceste produse sunt la preturi accesibile (de catalog) la care se adauga reducerile obisnuite acordate functie de valoarea totala a comenzii pe care o faceti la Ladys. Iar catalogul Lady’s nr. 5 pe 2014 il puteti urmari chiar pe aceasta pagina prin Click to read. Important: pentru comenzi consultati catalogul Ladys in vigoare. Respectiv: pana la sfarsitul lunii iunie este valabil catalogul 5. De la 1 iulie este valabil si intra in vigoare urmatorul catalog Lady’s pentru campania 5: iulie-august 2014. Bineinteles ca Lady’s, asa cum v-a obisnuit, vine si cu produse noi in catalogul 5 pe 2014. Sunt produse de la Regal din gama MATT CONTROL. Produse cosmetice pentru rezolvarea unor probleme cum ar fi tenul lucios lipsit de suplete, punctele negre si acnee, in principal produse cosmetice pentru ingrijirea unui ten gras.

Ladys raspunde prin produsele sale la probleme importante legate de ingrijirea pielii. Daca tenul tau prezinta unul dintre urmatoarele simptome: piele lucioasa, ten neuniform, pori varicosi, puncte negre, acnee, protiuni ingrosate sau inrosite, foloseste produsele din gama Regal Matt control care contine Ac.net® – patent al Laboratoarelor SEDERMA din Franta. Aceste produse contribuie la eliminarea principalelor cauze ale acneei: hipersecretia de sebum, hiperkeratoza, inflamatiile locale si profilul microbian incarcat. Rezultatul este un ten curat si echilibrat.

Catalog Ladys produse noi

Ladys catalogul 5 -2014 iulie august1. Crema pentru tratarea tenului gras, cu alantoina si D-pantenol. Hidrateaza pielea în profunzime. Pudra cu microparticule din perle confera un aspect mat pielii redându-i naturaletea. Potrivita pentru fata si gat gât. 30 ml Rega63 16.99 lei.
2. Lotiune pentru curatarea tenului gras,cu extract din arbore de ceai, acid salicilic, alantoina si D- pantenol. Formula unica cu ingrediente active pentru curatarea fetei. Potrivita pentru fata si  gât. 200 ml Rega64 19.49 lei.
3. Spuma de fata, pentru ten gras, cu dubla actiune. Contine extract din arbore de ceai si acid salicilic, care curata pielea si închide porii, redând aspectul natural al pielii. Potrivita pentru spalarea fetei si a gâtului. 100 ml Rega62
16.99 lei.

Toate aceste produse dunt disponibile din data de 1 iulie in noul catalog Lady’s: campanie 5 pe 2014.

Lady’s catalogul gratuit

Plasati o comanda cu 1 singur catalog si il veti primi GRATUIT acasa in cutia postala!
Pentru un singur catalog Ladys comandat nu platiti 1.28 lei/bucata sau taxa de ambalare. Il veti primi absolut gratuit pe adresa postala completata in formularul de inregistrare Ladys. Cele mai noi oferte de produse, cea mai noua brosura pot fi consultate aici pe catalog Ladys.com.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's