Catalog editie de Craciun de la Ladys

Plasati o comanda in aceasta luna si  veti primi in colet si 2 cataloage (gratuite) cu ofertele de sarbatori. Catalogul are 56 de pagini si contine in principal seturi de produse si oferte speciale de discount pentru anumite produse. Beneficiati de reducere de 25% fata de pretul standard pentru orice comanda plasata. Valoarea minima a unei comenzi este de 100 de lei (sau 133 de lei la pretul standard). Reduceri de sarbatori de 10-15% pentru seturile cadou si pentur parfumuri. Reduceri la care se adauga discountul de 25% la comenzile de minim 100 ron.

Editia de Craciun a Catalogului Lady’s vine cu produse speciale: cadouri cosmetice pentru perioada Sarbatorilor de iarna. Sub titlul de Cadouri Magice de Craciun, Ladys ofera seturi de cosmetice cu apa de parfum si deodorant la care se aplica reduceri speciale de Sarbatori pe langa discountul obisnuit pentru reprezentanti. Pentru doua produse cumparate din paginile 4,5,6,7,8 si 9 veti primi al doilea produs cu 25% reducere. Un cadou special de Craciun, din Editia de Craciun a catalogului de la Ladys cu 56 de pagini.

Oferta speciala “Parfumul unui Craciun fericit” are o reducere de 10 ron la fiecare produs din aceasta serie. De reduceri speciale se bucura si parfumurile pentru barbati.  De asemenea, reduceri se aplica si la Colectia de Lux de parfumuri si la toate produsele din Editia speciala de Craciun a Catalogului Ladys.  Lady’s, un brand deja recunoscut pentru produsele sale  cosmetice de calitate, vine cu o oferta exceptionala pentru Sarbatorile de Iarna!

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's