Catalog online Ladys

Pentru a primi absolut gratuit catalogul tiparit Ladys trebuie sa va inregistrati in magazinul online folosind o adresa  valida de e-mail. Imediat dupa logare comandati catalogul care va ajunge gratuit in cutia dv. postala (comandati un singur catalog ca pe un singur produs, intr-o singura comanda). Astfel veti castiga timp: prin Posta Romana catalogul Ladys ajunge in aproximativ 8 zile lucratoare. Pana atunci noi va oferim catalogul Ladys online. Rasfoiti paginile prin clic pe sageti sau cu mouse-ul. Pentru inscriere Ladys CLIC AICI.

Clic pe coperta de catalog pentru a mari catalogul Ladys pe tot ecranul.  Sau CLIC AICI pentru a comanda catalogul gratuit Ladys. Acesta este catalogul cel mai recent de la Ladys. Pentru a vedea catalogul urmator Lady’s (daca este lansat) dati CLIC AICI. In situatia in care cele doua cataloage sunt identice inseamna ca nu exista catalog viitor si este valabil doar un catalog Ladys, cel afisat mai jos. In imaginea de catalog (dedesubt) dati clic pe fotografia de jos pentru a se mari catalogul Ladys pe tot ecranul.

Magazinul tau Ladys

 CLIC AICI PENTRU INSCRIERE IMEDIATA SI GRATUITA. DUPA INSCRIERE COMANDATI CATALOGUL TIPARIT PE CARE IL PRIMITI GRATUIT IN CUTIA POSTALA.

Ladys catalog online

Inscrierea Ladys este gratis si in urma inregistrarii, pe adresa completata in formular, veti primi un catalog tiparit gratuit. Daca veti confirma inscrierea (veti primi un e-mail) dar nu veti comanda catalogul, acesta va fi trimis automat pe adresa dv si il veti primi in cutia postala in mod gratuit, in aproximativ o saptamana. De asemenea, puteti comanda un catalog Ladys imediat dupa inscriere si inregistrare in contul dv din magazinul online, ca pe un singur produs, intr-o singura comanda.
Oferta de produse Ladys este unica pe piata romaneasca si toti clientii pot deveni oricand reprezentanti pentru a castiga un venit suplimentar. In catalogul Ladys casiti informatii complete despre cosmeticele, parfumurile si produsele cosmetice comercializate. Sunt peste 1000 de produse cosmetice in ultimul Catalog Ladys. Versiunea online a catalogului Ladys in curs o puteti consulta oricand pe aceasta pagina.

Catalog Ladys online

Separat de catalogul Ladys, in prin comanda online veti primi si catalogul ID Sangado cu peste 100 de parfumuri cu concetratie crescuta (22% esenta pentru parfumurile de dama si 18% pentru cele barbatesti). Catalogul online Oriflame in vigoare il puteti consulta dand clic pe CATALOG ORIFLAME IN CURS.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's