Cum se comanda catalogul gratuit

Un principiu simplu, eficient si mai ales corect pe care Ladys il foloseste pentru promovarea produselor cosmetice si parfumurilor de calitate pe care le comercializeaza: livrarea unui catalog gratuit catre clienti, disponibil imediat dupa inscriere.
Imediat dupa completarea formularului de inscriere si, important, dupa ce va logati in magazinul online Ladys, puteti comanda in termen de 90 de zile de la inscriere catalogul gratis pe care il veti primi absolut gratuit in cutia postala. Intr-un termen care depinde in primul rand de Posta Romana. Catalogul poate ajunge la dv in 3-6 zile lucratoare sau in maxim 8 zile lucratoare (dupa cum mentionam depinde de Posta Romana, catalogul este expediat intr-un plic special ca o scrisoare obisnuita.
Etapele de parcurs pentru a comanda dupa inscriere (sau in termen de 90 de zile de la inscriere) catalogul pe care Ladys vi-l pune la dispozitie absolut gratuit:
– Va logati in contul dv Ladys (intrati pe contul dv de pe magazinul online Ladys cu datele de logare: adresa email si parola). Uitati-va pe banda din stanga dupa “Catalog prezentare produse”. Dati clic pe acel text.
– Sau in sectiunea din stanga de sus CAUTA PRODUS, in casuta de cautare, scrieti CATALOG; apoi clic pe cauta (imeidat langa casuta). O sa vi se afiseze o lista ca in poza de mai jos cu mai multe optiuni, iar in partea de jos veti vedea posibilitatea de a comanda UN SINGUR CATALOG (pretul afisat este de 1,28 lei dar nu-l luati in seama ca il veti primi gratis).

Comandati un singur catalog, ca pe un singur produs, intr-o singura comanda.
Catalogul gratis de la Ladys il puteti comanda oricand fara obligatii. Chiar si intre comenzi la operioada de minim 30 de zile de la ultima comanda facuta. Daca abia v-ati inregistrat puteti comanda oricand catalogul gratuit Ladys in termen de 90 de zile.

Catalogul Ladys apare de obicei in fiecare luna pe data de 17-20. Respectiv, in jurul datei de 17 ale lunii in curs Ladys publica catalogul nou.

Dupa ce comandati brosura Ladys o puteti compara cu catalogul oriflame urmator. Sau cu avon catalog urmator. Pentru a face o analiza a preturilor si produselor.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's