Explicatii inscriere Ladys

In acest articol va oferim cea mai simpla si cea mai rapida metoda de inscriere Ladys, gratuit, fara obligatii, fara cheltuieli si fara a vi se solicita codul de inregistrare. Acces direct la magazinul online Ladys si la echipa de profesionisti care lucreaza pentru promovarea si furnizarea comenzilor Ladys. Va puteti inscrie online la orice ora, 24 de ore din 24. Mai jos aveti si un video tutorial cu explicatii pentru pasii de urmat pentru a va inscrie in magazinul online de cosmetice Ladys. IMPORTANT: dupa inscriere si logare in magazinul online Ladys puteti comanda un catalog tiparit pe care il veti primi gratis in cutia postala. Informatii despre inscriere dar si despre cum puteti comanda catalogul gratuit Ladys aveti in acest articol special.

Indiferent daca alegeti sa deveniti doar client (sau clienta Ladys) sau intentionati sa deveniti reprezentant si apoi coordonator de retea reprezentanti Ladys (pentru a cstiga din vanzari directe si retea de afiliati), clipul video de mai jos o sa va fie de mare folos. Este un tutorial de inscriere Ladys prin care vi se explica pas cu pas, etapa cu etapa, procesul de inregistrare si de obtinerea contului Ladys. Si, implicit, accesul la produsele cosmetice si parfumurile de calitate comercializate de Ladys, singura firma romaneasca MLM de cosmetice. Inregistrarea este gratuita, fara obligatii financiare si nu aveti nevoie pentru inscrierea Ladys decat de o adresa de e-mail valida si functionala pentru completarea si confirmarea contului. Important: imediat dupa inscriere si dupa ce va logati in contul dv Ladys puteti comanda catalogul gratuit pe care il veti primi gratis in cutia postala.

TUTORIAL VIDEO CU EXPLICATII PENTRU INREGISTRARE CONT LADYS:

 

Pentru a comanda catalogul Ladys pe care il veti primi gratis in cutia postal este necesar sa:
1. Va inscrieti (sa completati formularul de inscriere Ladys) si sa va logati in cont.
2. Dupa ce va logati, sa faceti o singura comanda care sa includa un singur produs (catalogul tiparit) – banda din stanga clic pe “Catalog prezentare produse”; urmatii toate etapele pentru finalizarea comenzii cu un singur produs constand din catlogul de prezentare.

Cum primesc produsele comandate la Ladys si cum le platesc?
1. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana oriunde in tara (la cel mai apropiat oficiu postal de dv), Ladys suporta costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile cu discount. Produsele ajung la clienti in 3 pana la 6 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi. In localitatile mari expedierea comenzilor se face gratuit prin curier rapid, la usa dv.
IMPORTANT: Daca comanda dumneavoastra este de o valoare de peste 200 lei pretul cu reducere aveti transport prin curier gratuit in toata tara.
IMPORTANT: (i) In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta. (ii) In perioadele de sarbatori, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari.

2. Ladys asigura curier raid pentru comenzi in orasele: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Oradea, Iasi, Deva, Hunedoara, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Galati, Baia Mare. In aceste localitati comanda va este adusa gratuit de curier la usa.

3. Exista posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 7.5 lei. In Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Oradea, Iasi, Deva, Hunedoara, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Galati, Baia Mare transportul prin curier rapid este gratuit. Daca comanda dumneavoastra este de o valoare de peste 200 lei pretul cu reducere aveti transport prin curier gratuit in toata tara.
Curierul va aduce coletul la adresa specificata de dumneavoastra (de obiecei in in prima parte a zilei). De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa ridice coletul si sa achite valoarea rambursului.
Pentru livrarea cu curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.

IMPORTANT: COMANDA SE PLATESTE IN MOMENTUL CAND SE PRIMESTE COLETUL – SISTEMUL DE PLATA ESTE RAMBURS.
Plata produselor se face asadar pe loc la primirea respectiv ridicarea comenzii Ladys. In cazul in care primiti comanda prim curier rapid veti plati produsele curierului – factura o gasiti in colet cu bonul de insotire a marfii pe care aveti si codul de confirmare primire comanda – iar in cazul ridicarii pachetuui cu comanda de la oficiul postal veti achita la Posta si documentele de insotire a marfii contin si factura.

Etapa importanta.  Confirmarea comenzii Ladys.

O etapa importanta in derularea comenzii Ladys este confirmarea de primire din partea clientului/reprezentantului. Va logati in contul dv Ladys, apoi sus in stanga veti vedea scris “Confirmati comenzile”. Clic pe acel text apoi veti ajunge in pagina de confirmare pentru receptia comenzii unde veti gasi si sectiunea unde trebuie sa completati codul de confirmare a comenzii Ladys. Cod pe care il gasiti in documentul cu lista de produse care insoteste comanda. Deasupra codului scrie: “Va rugam folositi codul de mai jos pentru a confirma primirea comenzii”.

Important: daca nu va confirmati receptia comenzii nu veti putea lansa o noua comanda Ladys pana nu se va face confirmarea de catre firma Ladys si asta se intampla de obicei dupa o perioada mai mare, timp in care nu veti avea posibilitatea de a efectua o noua comanda in magazinul online de cosmetice.

Ladys inscriere


Dupa ce comandati catalogul Ladys il puteti compara cu catalogul oriflame urmator. Sau cu avon catalog urmator. Pentru a face o analiza a preturilor si produselor.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's