Lady’s catalog 5/2013

Ladys catalog 5Cea mai noua oferta Lady’s catalogul 5 pe 2013 cuprinde oferte valabile pentru perioada 18 iunie – 2 septembrie. Catalogul de vara Lady’s cu numarul 5 este sustinut de sloganul “Arome delicate si usoare de vara!” si este dominat de doua variante noi de spray de corp: crin alb si iasomie. Doua sprayuri de corp noi de la Camil, pline de prospetime, noutate absoluta in ultimul catalog Lady’s, fiecare dintre cele doua produse a pretul de 9,59 lei. Este vorba despre un spray de corp catifelant, pe baza de crin alb (150 ml) si de un spray de corp regenerant pe baza de iasonie (tot la 150 ml).
In aceeasi gama, de la Camil, in noul catalog este la pagina 21 lotiunea de corp cu particule stralucitoare si aroma fina de iasomie – NOU!.
Primele pagini ale noulu catalog Ladys (5 pe 2013) sunt dedicate parfumurilor Sangado. Oferta de parfumuri, cu concentratie crescuta, disponibila pe piata romaneasca de cosmetice doar in magazinul online Lady’s. Sangado vine pe piata romaneascu cu parfumuri cu o centratie unica, speciala, crescuta… 22% concentratie de parfum pentru ea si 18% pentru el: garantie ca mirosul persista in timp! Spre comparatie cu alte parfumuri, cu alte ape de parfum: o apa de colonie obisnuita are concentratie de 2-5%, apa de toaleta are o concentratie de 4-10% in timp ce apa de parfum obisnuita are o concentratie de 8-15%. Pe scurt, absolut toate parfumurile Sangado, care au stantat si inscris “Fragrance made in France” (esenta de parfum produsa in Franta), au o concentratie speciala, unica pe piata din Romania. Mai mult, toate parfumurile au o prezentare deosebita de la ambalaj la sticlute astfel incat orice cadou de acest gen va avea succes. Este vorba de aproximativ 100 de parfumuri de dama si barbatesti ce se regasesc in oferta online de cosmetice Lady’s.
Paginile 6-15 din noul catalog Lady’s 5-2003 sunt dedicate acestor parfumuri unice pe piata romaneasca: parfumurie ID Sangado. Catalogul ID Sangado online il puteti consulta AICI cu preturi si variante de compozitie, arome si concentratii, informatii coplete despre fiecare parfum din aceasta colectie.
Tot ca noutati dar si ca oferta speciala in noul catalog Ladys, cu numarul 5 pe anul 2013, sunt cremele terapeutice. Acestea sunt prezentante in paginile 4-5 ale brosurii noi de la Lady’s. Noutate absoluta in acest domeniu cu produse: balsam antiinflamator cu “Gheara dracului”, cu un puternic efect antiinflamator care ajuta la calmarea si reducerea inflamatiilor, calmarea durerilor musculare sau reumatismale si stimularera circulatiei – 500 ml la 23 lei.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's