Catalog Lady’s octombrie 2014 campanie 7

Noul catalog Lady’s pentru luna octombrie 2014 il primiti automat de la Ladys, in mod gratuit, dupa inregistrarea in magazinul online. Inscrierea Ladys este absolut gratuita si va aduce Catalogul Lady’s cel mai nou in cutia postala. Cel mai nou catalog Ladys este cel valabil in luna octombrie 2014, corespunde campaniei 7 Lady’s pe acest an. Foarte multe produse noi chiar de la primele pagini ale brosurii Ladys pentru luna octombrie. Este catalogul ce anticipeaza brosura cu numarul 8 valabila pentru perioada noiembrie si decembrie, catalogul Ladys de sarbatori. Un viitor catalog Ladys ce va fi dominat de oferte de produse cosmetice, parfumuri si accesorii pentru Sarbatorile de iarna. Pentru a consulta catalogul nou Lady’s dati clic, in imaginea alaturata de pe aceasta pagina, pe Click to read. Catalogul in curs de la Ladys il primiti automat in orice noua comanda facuta la aceasta firma romaneasca de comercializare a produselor cosmetice. Printre noutatile Ladys se numara solutia rapida si sigura pentru indepartarea ridurilor (gama Botuline Gold Laser Lift) si crema de zi hidratanta anti rid. Sunt produse cu efect sigur, de calitate, ce pot fi cumparate in Romania doar din magazinul online Lady’s. Oferta Ladys este prezentata in noul catalog cu 154 de pagini, intr-o forma grafica moderna, cu informatii complete despre produse.

Catalogul Lady’s il primit absolut gratuit la inscreire. Ofertele Ladys sunt valabile atat pentru clienti cat si pentru reprezentanti. Nu este nevoie sa comercializati produsele Ladys, sa deveniti reprezentanta Lady’s pentru a beneficia de reducerile, promotiile si gratuitatile oferite. In urma activarii contului Lady’s beneficiati automat de reducerile prezentate de catalog, inclusiv transport gratuit prin curier rapid pentru comenzile de minim 100 ron. Tot pentru comenzile de peste 100 ron beneficiati de reduceri incepand de la 25% din pretul afisat in catalogul Lady’s.Oferta bun venit Lady's 3

Catalog Ladys octombrie 2014Toate ofertele din catalogul Lady’s beneficiaza de reduceri la finalul comenzii (functie de valoarea totala finala) si produsele sunt testate. Ladys ofera posibilitatea de retur al comenzii in situatia in care sunt problemele cu produsele. Plafonul de comanda minima pentru a beneficia de reducerile Lady’s este de 65 lei (discount de 5%). La comanda de 100 ron discountul Ladys este de 10% iar dupa plafonul de 133 ron discountul este de 25%. Aceste reduceri se aplica la preturile afisate in catalogul Ladys (la preturile afisate in brosura in curs).

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's