Catalog Online

Catalogul Ladys online pe orice dispozitiv. Lady’s catalogul online poate fi consultat pe aceasta pagina. Catalogul Ladys online poate fi consultat de pe orice dispozitiv. Catalogul Lady’s online poate fi consultat pe aceasta pagina atat de pe telefonul mobil cat si pe laptop, calculator sau tableta.

Este un catalog Ladys online ce poate fi vazut pe tot ecranul fie ca este vorba de un sistem Windows, iOS, MAC sau Android. Pentru a viziona catalogul ladys pe tot ecranul dati click pe imaginea principala (pe coperta de catalog Lady’s).

Veti vedea catalogul Ladys ultim pe tot ecranul si il veti putea rasfoi pagina cu pagina si veti putea mari oricat de mult doriti imaginile de pagini de catalog Ladys online.

Catalogul Ladys online se actualizeaza pe aceasta pagina permanent. Imediat ce un nou catalog Ladys intra in vigoare il puteti consulta aici in versiunea online.

Mai jos aveti catalogul online Ladys pe care il puteti vedea dand click pe coperta sau pe simbolul dedicat pentru marirea catalogului din dreapta jos Catalogul Ladys pe tot ecranul:

Catalog Ladys online

Catalogul Ladys online il puteti consulta mai sus. Este catalogul cel mai nou, catalogul in vigoare Ladys. Daca doriti brosura Ladys tiparita este necesar sa va activati contul in magazinul online. Dupa ce va faceti un cont personal in magazinul Ladys veti putea comanda cu reduceri chiar daca sunteti un simplu client. orice client cu cont activat la Ladys are acces la reduceri daca face comenzi directe din magazinul online: AICI.

Catalogul Gratuit Ladys

Catalogul gratuit Ladys (tiparit) il puteti comanda daca tocmai v-ati creat un cont in magazinul online. Pentru a comanda catalogul gratuit Ladys trebuie sa va logati in contul personal Ladys si apoi sa comandati UN SINGUR CATALOG, intr-o singura comanda pe care o finalizati ignorand pretul. Este important sa selectati pe parcursul comenzii livrarea prin posta pentru a-l primi gratuit. Mai jos aveti un clip video cu explicatii pas cu pas pentru cum se comanda catalogul gratuit Ladys.

Reduceri Ladys

Orice client(a) cu cont activ in magazinul online Ladys are acces la comenzi directe la programul de reduceri. Functie de comanda pe care o faceti aveti discounturi ce cresc pe masura ce produsele sunt de o valoare mai mare. Astfel, pentru o comanda de 140 de lei veti beneficia de o reducere de 25% fata de pretul produselor (de catalog) si veti plati doar 105 lei la care mai beneficiati de transportul comenzii prin curier rapid la usa dv. si, daca este prima comanda facuta la Ladys, veti primi si un set gratuit cu 15 testere parfumuri. Mai jos aveti un tebel cu reducerile Ladys. Este prezentata intreaga grila de reduceri Lady’s.

Grila Reduceri Ladys

Contul Ladys

Contul Lady’s nu obliga la absolut nimic. Nu trebuie sa faceti comenzi, nu trebuie sa inscrieti persoane. Contul Ladys va ofera posibilitatea de a lansa comenzi directe in magazinul online beneficiind de reducerile acordate de Ladys. Orice client(a) poate cumpara astfel cu reducerile pe care le-am prezentat mai sus. Reducerile se aplica in contul din magazinul online pe masura ce adaugati produse in cosul de cumparaturi Ladys.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's