Venit suplimentar

Venituri suplimentare prin afiliere Lady’s:

Daca te inscrii de pe acest site ca reprezentant Lady’s vei beneficia de asistenta directa dupa ce vei reusi sa inscrii primele 10 persoane in reteaua ta. Te vom sprijini cu sfaturi si informatii utile, astfel incat sa poti dezvolta o mica afacere, intr-o prima etapa. Nu este vorba d eo afacere priamidala sau de un sistem obisnuti Multilevel Marketing. Lady’s este o afacere de suscces in domeniul cosmeticelor cu ajutorul careia poti castiga un venit suplimentar cu un efort pe care ti-l calculezi singura. Cateva avantaje Lady’s de care beneficiezi imediat dupa ce te inscrii in magazinul online: inscriere gratuita de pe acest site, catalog Ladys gratuit dupa ce te inscrii de pe acest site (il primesti gratis in cutia postala), set gratis cu 15 testere parfumuri in prima comanda, reduceri de pana la 42% din valoarea de catalog a comenzii (functie de valoarea totala), pungute gratuite branduite pentru cadouri in fiecare colet de comanda Ladys.

Venit suplimentar Ladys

Discounturi Lady’s pentru toti clientii si reprezentantii. O prima si directa posibilitate de castig prin vanzari directe. Cumperi, beneficiezi de discount de pana la 42%, diferenta fata de pretul de catalog Lady’s e bonus direct la cumparare.

Avantaje Afacere Ladys

Bonus nelimitat pe 4 niveluri. Pana la 20% din valoarea cumparaturilor afiliatilor din reteaua ta ajung la tine. Dupa un efort minim, cu o munca sustinuta constant, poti ajunge la un profit lunar de 1687 lei din reteaua ta de afiliati.

Castiguri Online Ladys

Lady’s iti pune la dispozitie un sistem informatic complex si astfel poti vedea in orice moment reteaua si castigurile tale. Iti poti promova propriul cont de afiliat cu ajutorul acestui sistem pus la punct de Lady’s. Vezi in fiecare zi ce bani ai castigat si ii folosesti cum vrei tu!

Retea reprezentanti Ladys

Cu ajutorul linkurilor de afiliat pe care ti le pune la dispozitie Lady’s iti poti promova propria retea prin mijloacele moderne oferite de internet. Cu o munca in ritm propriu, din fata computerului, iti poti dezvolta reteaua pe Facebook, bloguri personale, site-uri de anunturi si angajari, youtube, google plus, linkedin etc.

Ladys metode construire retea reprezentant

Vreau sa am afacerea personala si sa obtin independenta financiara

Acest lucru se realizeaza daca iti construiesti o retea de colaboratori pe care impreuna cu noi

sa ii instruiesti sa promoveze la randul lor produsele si afacerea.

Poti incepe chiar acum prin completarea formularului de inscriere imediata si gratuita.

Avantajele afacerii personale prn Cosmetice LADY’S (fost Metropolitan Cosmetice) sunt:

  • Nu trebuie investiti multi bani caci inscrierea este gratuita iar produsele din prima comanda costa 100 lei, bani care se pot recupera usor, testerele fiind cadou la prima comanda
  • Beneficiezi de ajutorul unui coordonator LADY’S – Metropolitan
  • Puteti lucra part-time in paralel cu jobul dvs.
  • Nu aveti sefi si puteti lucra la orice ora si oriunde ati fi la un moment dat in tara.
  • Aveti propriul dvs birou on-line gratuit de indata ce deschieti calculatorul
  • Trebuie doar sa va ocupati doar de promovarea produselor si a afacerii LADY’S – Metropolitan. De restul: facturare, IT, posta, coletarie, plata furnizori, bonusuri s.a.m.d. se ocupa firma.

Nimic nu este usor mai ales la inceput pe calea castigarii unui venit suplimentar dar foarte important este sa alegeti o optiune functionala, o afacere care este administrata de o firma serioasa care isi face platile la timp. Pentru ca efortul dv sa se bucure de succes va recomandam aceasta varianta de “afacere acasa”, afacere la domiciliu, reprezentata de afilierea Ladys.  Imediat dupa inscriere primiti acasa un catalog Ladys, in mod gratuit. Inregistrarea este gratuita, fara obligatii iar pe adresa completata in formularul de inscriere veti primi catalogul tiparit. Astfel veti cunoaste direct produsele care stau la baza acestui program de afiliere, care o sa va ajute sa dezvoltati o afacere acasa, prin vanzari directe sau promovare online, pentru a obtine un venit suplimentar garantat.

Program Afiliere Ladys

 

3 metode simple si eficiente de castig: 1) castig imediat ca reprezentant prin reducerile obtinute la produse, 2) castig ce poate fi obtinut din vanzarea produselor la pretul de catalog si incasarea diferentei reprezentata de reducerea de 33% ca reprezentant, 3) realizarea unei retele cat mai extinse de colaboratori, reprezentanti adusi de dv. in sistem, care o sa va aduca un profit permanent garantat.

Folositi catalogul Lady’s pe care il primiti dupa inregistrare pentru a prezenta produsele noastre. Din preturile prezentate in catalog dv. castigati la vanzarea directa diferenta de pret reprezentata de discountul (reducerea) de care beneficiati ca reprezentant Ladys.

Ladys ofera produse de calitate la preturi acesibile. Astfel puteti obtine vanzari mai mari, deoarece aproape oricine isi poate permite sa cumpere produsele noastre. De asemenea, clientii tind sa devina fideli si sa revina sa cumpere aceste produse de calitate de la dumneavoastra, ceea ce va avea ca rezultat mai multe vanzari si mai mult profit pentru dumneavoastra.
– Ladys ofera un sortiment variat de produse si noutati si introducem noutati si produse interesante in mod constant, unele produse unice pe piata, ce va vor creste vanzarile. Un nou catalog apare odata la 2-3 luni.
– Ladys are un sistem transparent de acordare a bonusurilor. Veti cunoaste statutul comenzilor dumneavoastra, structura retelei reprezentantilor dvs, ce comenzi au efectuat acestia si alte informatii utile. Aceasta se datoreaza sistemului on-line pe care il puteti consulta si verifica oricand doriti.

Catalogul ladys este primit gratuit in orice comanda dar si de catre cei care isi fac cont in magazinul online Lady’s.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's