Catalog Ladys ultima editie 2012

Ladys catalog 8 pe 2012

Ultimul catalog Ladys reprezinta cu siguranta cea mai completa oferta de produse cosmetice de pe piata online din Romania. Cu un portofoliu de 164 de pagini, acest catalog Ladys (valabil pana in luna octombrie) este sustinut si de reduceri speciale de lansare pentru parfumuri si produse cosmetice noi, discounturi pentru comenzi mai mari si obisnuita oferta constand din transport gratuit prin curier rapid si seturi gratuite de testere parfumuri. Editia in curs catalog Ladys vine cu oferta speciala reprezentata de cosmeticele germane de la Impala Cosmetics si Brooklin, produse de calitate ce pot fi cumparate de acum la preturi speciale cu reducere, accesibile tuturor. La inscrierea de pe acest site primiti in mod gratuit un catalog Lady’s tiparit ce este expdiat pe adresa postala completata in formularul de inregistrare.

Catalog Ladys oferta in curs

Sunt cel putin 7 motive care recomanda Ladys ca si varianta de produse cosmetice online sau ca si posibilitate pentru a obtine un venit suplimentar de acasa.
1. Comandati de la Ladys produse de calitate la preturi foarte bune, chiar de acasa!
2. Primiti produsele acasa fara costuri suplimentare, in maxim 2 zile de la expediere!
3. Cu cat comandati mai mult, cu atat discountul tau creste!
4. Castigati bani recomandand magazinul prietenilor tai! Simplu si eficient, utilizant contul propriu Ladys!
5. Catalogul Ladys contine peste 1000 de produse cosmetice si accesorii la oferta. La fiecare 5 saptamani apare un catalog nou cu o multime de noutati. Produsele sunt de calitate si accesibile oricarui buzunar.
6. Ladys ofera livrare gratuita in orice localitate din tara,si in peste 2300 de localitati din tara, livrarea se realizeaza in timp record ( in doar 2 zile lucratoare), prin curierat rapid, la adresa indicata de client. Costurile de livrare precum si cele de transport sunt suportate de noi ( pentru comenzi de peste 50 de lei). In localitatile care nu sunt acoperite de curier trimitem prin posta romana si livrarea este de asemenea gratuita. Durata de livrare prin posta romana este in medie de 5 zile. Fiecare comanda este insotita de cel putin un catalog Ladys in curs.
7. Oferim testere de parfum Gratuite. Fiecare set de testere contine 15 fiole a cate 2 ml de apa de parfum (30 ml):
set de testere nr. 4, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 100 lei
set de testere nr. 3, la plasarea primei comenzi ce depaseste suma de 200 lei
set de testere nr. 2, cand suma comenzilor plasate depaseste de 600 lei
set de testere nr. 1, cand suma comenzilor plasate depaseste de 800 lei
Fiecare colet contine 4 pungi lucioase pentru cadouri gratuite. Poti testa produsele cumparand testere de parfum,ruj, si fond de ten la preturi foarte mici. Primiti ultimul catalog Ladys in urma inscrierii in magazinul online (CLIC AICI pentru inscriere directa), inregistrarea este absolut gratuita si fara obligatii.

Catalog Ladys programul de afiliere

Catalog Ladys ultimToti clientii si reprezentantii se gandesc la avantajele de care pot beneificia de la Ladys. Un lucru este sigur: avantajele sunt unice si sunt atat pentru clienii (clientele) acitivi(a) cat si pentru coordonatorii si reprezentantii Ladys. Unde poti cumpara in aceasta perioada de criza cosmetice noi si de calitate la preturi foarte bune? Cosmetice franceze, cosmetice germane la preturi romanesti. Promotii permanente si peste 1000 de produse la fiecare catalog Ladys.
Reducerile de pret fata de catalogul Lady’s sunt urmatoarele:
Cand plasezi o comanda
– 5 % discount pentru comenzi peste 65 de lei
-10 % discount pentru comenzi peste 100 de lei
– 25 % discount pentru comenzi peste 133 de lei
– 30 % discount pentru comenzi peste 250 de lei
– 35 % discount pentru comenzi peste 400 de lei

Catalog Ladys comparatii

Consultand oferta din ultimul catalog Ladys puteti compara in mod direct produsele cu cele din oferta prezenta in cataloagele Avon, Oriflame sau Amway. Puteti astfel face o comparatie intre oferta de produse, intre preturi, oferta generala prezentata in ultimul catalog Ladys si ofertele similare din cataloagele Oriflame, Avon sau Amway in materie de parfumuri si produse cosmetice. Fiecare catalog Ladys contine peste 1000 de produse cosmetice si de ingrijire, parfumuri, produse de machiaj si bijuterii.

10 Comments
 1. Reply
  Cornelia September 22, 2012 at 6:02 pm

  Cand o sa apara noul catalog Ladys? Si cand vom primi catalogul 7 Ladys pe octombrie-noiembrie?

  • Reply
   reprezentantladys September 22, 2012 at 6:04 pm

   Noul catalog Ladys apare dupa 4 octombrie. Dupa acea ladys va fi tiparit Catalogul Ladys nr. 7. Daca plasati comanda de produse pana la aceasta data o sa primiti catalogul nr 6. Toti clientii care fac comanda primesc catalogul Lady’s in curs. Catalogul online Ladys atat cel urmator cat si cel in curs il puteti consulta pe acest site.

 2. Reply
  Blondy September 25, 2012 at 10:56 pm

  Cum pot deveni reprezentanta Ladys si cum pot primi catalogul Lady’s fara a mi se solicita codul de reprezentant?

  • Reply
   reprezentantladys September 25, 2012 at 10:58 pm

   Pentru inscriere directa Ladys va rugam sa completati formularul de inregistrare de pe aceasta pagina: http://lady-s.ro/ladys_inscriere.html Pe adresa completata in formular veti primi prin posta un catalog Ladys gratuit. Inscrierea Lady’s de pe acest site este directa, gratuita si fara obligatii.

 3. Reply
  adria October 4, 2012 at 6:10 am

  Astazi este 4 octombrie. Cand apare catalogul nr 7 online?

  • Reply
   reprezentantladys October 8, 2012 at 2:47 pm

   Catalogul urmator Ladys il puteti consulta de pe acest site, dand clic pe bannerul din dreapta (cel pentru catalogul urmator). Sau dati CLIC AICI pentru a consulta urrmatorul catalog Ladys 7 pe 2012.

 4. Reply
  Veronica October 18, 2012 at 1:25 am

  In cat timp primesc catalogul Ladys?

  • Reply
   reprezentantladys October 18, 2012 at 1:31 am

   Dupa ce ati completat formularul de inscriere si v-ati logat cel putin odata in cont va fi expediat catalogul Ladys pe adresa pe care ati completat-o in formular. Catalogul gratuit Lady’s ajunge in cutia dv postala in aproximativ 7-10 zile lucratoare (este expediat prin Posta Romana). Important: pentru a primi catalogul Ladys este necesar sa completati formularul de inscriere (pe adresa pe care o folositi in formular se trimite catalogul). Asadar: 1.Completati formularul de inscriere (CLIC AICI), 2. Dupa ce primiti mailul de confirmare a inscrierii va logati in contul dv din magazinul online Ladys (nu e necesar sa comandati ceva, doar va logati si apoi va puteti deloga), 3. In aproximativ 10 zile primiti un catalog Ladys pe adresa completata in formular.

 5. Reply
  maria November 5, 2012 at 4:36 pm

  Spuneti-mi si mie va rog cand apare catalogul 8/2012 ,sau trimiteti-mi un email, va multumesc!

  • Reply
   reprezentantladys November 12, 2012 at 1:39 pm

   Maria,
   Imediat ce este pregatit un catalog nou (catalogul urmator Lady’s) il poti accesa de pe site-ul nostru prin clic pe bannerul din coloana din stanga (pe care scrie catalog urmator). Catalogul urmator Lady’s va putea fi consultat tot timpul online la urmatorul link: http://catalogladys.com/urmator/index.html. Atentie insa: catalogul viitor Ladys este valabil pentru comenzi in perioada inclusa in perioada mentionata pe coperta. Respectiv acum, pentru perioada de Sarbatori si de iarna, intre 20 noiembrie si 30 decembrie.

Leave a reply

*

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's