Catalog urmator

Catalog urmator Lady’s

Pe aceasta pagina puteti consulta catalogul urmator Lady’s cu oferta de produse cosmetice, parfumuri si produse de ingrijire si machiaj.  Catalogul tiparit de la Lady’s il primiti in mod gratuit in cutia postala in urma inscrierii in magazinul online. Practic, adresa postala completata in formularul de inregistrare va fi utilizata pentru a va expedia catalogul Lady’s gratuit.

Vezi catalog LadysPentru a vedea catalogul urmator Lady’s pe tot ecranul dati clic pe dreptunghiul negru pe care e scris “Click to read“. Imediat dupa ce veti da clic pe acest buton catalogul se va dimensiona automat pe tot ecranul calculatorului (laptop/tableta).

Apoi, pentru a inchide catalogul pe care il deschideti pe tot ecranul apasati tasta escape (Esc).  Dupa ce deschideti catalogul pe tot ecranul pentru a-l rasfoi dati clic pe sagetile laterale (<, respectiv >).

Daca perioada de valabilitate a catalogului urmator Lady’s se suprapune peste cea a catalogului in curs inseamna ca nu a fost inca publicat un catalog mai nou.

Pentru telefoamne mobile, tablete, smartphone, platforme Android sau iOS dati click pe coperta de catalog. Se va deschide pe tot telefonul catalogul Ladys urmator in versiune online.

Ladys Magazin online

Ladys CatalogulLadys Catalogul urmator

Lady’s prezinta in catalogul sau peste 1200 de produse cosmetice, parfumuri, produse de ingrijirie si machiaj. Produse cu un excelent raport calitate/pret ce pot fi cumparate din magazinul online Lady’s in orice moment (24/7, oricand va puteti loga in contul dv. pentru a face o comanda Lady’s). Nu uitati ca veti primi catalogul gratuit Lady’s in mod automat dupa inscrierea (si obligatoriu cel putin o logare) in magazinul online. Logarea in magazin este necesara pentru a activa contul si implicit a inregistra automat in sistemul informatic solicitarea pentru a primi catalogul Ladys. Catalogul Oriflame urmator il puteti consulta dand click pe CATALOG ORIFLAME.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's