Cont Ladys

Aici gasiti toate informatiile necesare pentru inregistrarea in magazinul online Ladys. Direct, rapid si fara a vi se solicita cont daca dati clic pe unul dintre bannerele de inscriere gratuita Ladys prin cosmeticeladys.ro. Veti avea acces la oferta speciala Ladys de parfumuri si produse cosmetice de calitate. Cu posibilitatea de a comanda oricand, la orice ora, cu un catalog gratuit pe care il puteti comanda imediat dupa inscrierea si logarea in magazinul online de cosmetice. Beneficiati prin inscrierea de pe acest site de reduceri de 25% fata de pretul afisat in catalogul Ladys. Plus un set gratis cu 15 mostre de parfumuri Ladys, set inclus in prima comanda.

A. Cum devin client(a) Ladys?

1. Accesati formularul de inscriere Ladys CLIC AICI. Important: aveti nevoie de o adresa de e-mail valida si functionala pe care veti primi mesajul de confirmare a contului. Completati corect si cu atentie formularul. Acordati 2 minute de atentie penturu a va asigura de corectitudinea datelor; eventual verificati datele completate inainte de finalizarea inscrierii. La final clic pe “Trimite inscrierea”.
2. Dupa ce vor ajunge datele la Ladys veti primi automat pe mailul de inregistrare un mesaj care va cere sa  confirmati inscrierea Ladys. Dati clic pe acel link sau copiati-l in browser pentru a activa contul dv Ladys.Inainte de a putea plasa o comanda e necesar sa activati contul folosind acest link.Dupa ce dati clic pe link – va logati in contul dv. Ladys folosind adresa de e-mail si parola completate in formularul de inscriere. Dupa logare contul dv este pe deplin activ si puteti comanda imediat catalogul gratuit (clic in coloana din stanga pe “Catalog prezentare produse”). Veti primi gratis in cutia postala acest catalog (cumandati un singur catalog, ca un singur produs in comanda).

B. Pasii de urmat dupa ce va creati contul Ladys

1. Comandati un singur catalog pe care il veti primi gratuit acasa prin Posta Romana. Puteti astfel studia pe indelete si cu atentie oferta de produse Ladys si plasa apoi o comanda. Important: nu puteti comanda decat un singur catalog pe care il vei primi gratis acasa prin Posta Romana in aproximativ 6 zile. Comadati si finalizati comanda pentru Catalog-1 bucata. Dupa ce va logati in cont pentru a gasi catalogul gratuit: pe coloana din stanga clic pe “Catalog prezentare produse”. Si de acolo finalizati comanda pentru un singur catalog (una bucata). Chiar daca vi se afiseaza 1,28 ron catalogul il veti primi gratuit (pretul este doar pentru integrarea intr-o comanda mai mare).
2. Comandati direct produse in valoare de cel putin 100 de lei (la pretul cu 25% discount) si primiti atat catalogul gratuit cat si un set gratis cu 15 testere parfumuri. Finalizati comanda urmand toti pasii (nu includeti in comanda catalogul sau setul de testere: le veti primi gratuit, automat). Comanda de 100 ron cu reducere = primiti comanda in valoare totala la pret de catalog de 133 ron. Reducerea consta in diminuarea preturilor in comanda totala.

C. Cum fac comenzi online la Ladys?

Comanda se face direct pe site indiferent de ora sau de ziua in care se doreste. Aveti acces astfel al un magaizn online de cosmetice zi de zi, la orice ora.
Accesati contul intrand pe site-ul www.ladys.ro unde va logati cu adresa ta de email si parola folosite la inscriere.
In partea stanga pe verticala va sunt prezentate produsele, putin mai sus este o casuta unde este scris CAUTA PRODUS acolo trebuie cautat produsul dupa codul din catalog. Este important sa introduceti corect codul din catalogul tiparit in caseta de cautare pentru a gasi produsul dorit. Introduceti codul corect cu ajutorul catalogului Ladys.
O alta posibilitate de a gasi produsele, fara a folosi codul, este sa cautati produsul in interiorul categoriilor de produse Ladys inscrise in banda din partea stanga a site-ului (dupa logare in contul Ladys).
Informatii suplimentare pentru realizare comanda Ladys:
1. Dupa ce ati intrat in contul dumneavoastra alegeti produsul dorit si il adaugati la comanda prin butonul Comanda!
2. Daca doriti mai multe produse din acelasi articol puneti numarul dorit sub casuta Cantitate si apoi apasati Actualizeaza.
3. Daca nu ati selectat produsul care trebuie si doriti sa scoateti produsul din cos, marcati in casuta de sub Scoate in dreptul produsului la care vreti sa renuntati si apoi apasati Actualizeaza.
4. Pentru a adauga si alte produse apasati Continua Comanda, sau selectati direct din partea stanga produsul dorit.
4. Alegeti produsul dorit si repetati pasii de la a) la e) pana la adaugarea tuturor produselor dorite.
5. Pentru finalizarea comenzii dati clic pe toate casutele pe Continua, sa urmati toti pasii pana la finalizarea comenzii.
6. Dupa ce expediati comanda veti primi un mesaj pe e-mail prin care sunteti informat(a) de Ladys ca a fost primita comanda. Este confirmarea ca ati facut corect comanda. Din acel moment urmariti primirea produselor.

IMPORTANT: Pentru a incheia comanda trebuie sa apasati butonul Finalizeaza sau butonul Confirma comanda si sa urmati toti pasii. Va rugam urmati toti pasii de confirmare a comenzii, prin apasarea butonului Continua, iar cand comanda este corect introdusa veti vedea mesajul Comanda dumneavoastra a fost introdusa cu succes. Comenzile neconfirmate nu le putem vedea si onora. Asigurati-va ca ati urmat toti pasii. veti primi un mail de confirmare a comenzii si veti vedea comanda dumneavoastra la istoric comenzi iar statutul comenzii va fi In asteptare pana cand aceasta va fi procesata si trimisa.

D. Cum primesc produsele?

1. Comenzile sunt livrate GRATUIT prin Posta Romana oriunde in tara (la cel mai apropiat oficiu postal de dv), Ladys suporta costurile de ambalare si expediere pentru comenzi de minim 100 de lei, la preturile cu discount. Produsele ajung la clienti in 3 pana la 6 zile lucratoare din ziua in care e facuta comanda. Plata produselor se face la posta in momentul in care se ridica coletul (plata ramburs). Comenzile plasate pana la ora 13 se expediaza a doua zi.
IMPORTANT: Daca comanda dumneavoastra este de o valoare de peste 200 lei pretul cu reducere aveti transport prin curier gratuit in toata tara.
IMPORTANT: (i) In unele cazuri postasul nu duce avizul la adresa dvs, de aceea va rugam, daca trec mai mult de 4 zile lucratoare de cand a fost expediata comanda, sa va duceti sa verificati daca pachetul a sosit la posta. (ii) In perioadele de sarbatori, posta este foarte aglomerata si coletul e posibil sa ajunga mai tarziu decat de obicei, va sfatuim sa folositi in aceste perioade curierat rapid, acestea fiind si perioadele cu cele mai mari vanzari.

2. Ladys asigura curier raid pentru comenzi in orasele: Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Oradea, Iasi, Deva, Hunedoara, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Galati, Baia Mare. In aceste localitati comanda va este adusa gratuit de curier la usa.

3. Exista posibilitatea de a livra comenzile si prin curierat rapid contra unei taxe de 7.5 lei. In Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara, Oradea, Iasi, Deva, Hunedoara, Giurgiu, Ploiesti, Pitesti, Galati, Baia Mare transportul prin curier rapid este gratuit. Daca comanda dumneavoastra este de o valoare de peste 200 lei pretul cu reducere aveti transport prin curier gratuit in toata tara.
Curierul va aduce coletul la adresa specificata de dumneavoastra (de obiecei in in prima parte a zilei). De aceea trebuie sa va asigurati ca este cineva la adresa respectiva sa ridice coletul si sa achite valoarea rambursului.
Pentru livrarea cu curier in fiecare zi se vor procesa si expedia comenzile sosite pana la ora 13. Comenzile plasate dupa ora 13 vor pleca a doua zi, ajungand la destinatie in a 3-a zi de la plasarea comenzii.
IMPORTANT: COMANDA SE PLATESTE IN MOMENTUL CAND SE PRIMESTE COLETUL – SISTEMUL DE PLATA ESTE RAMBURS.
Plata produselor se face asadar pe loc la primirea respectiv ridicarea comenzii Ladys. In cazul in care primiti comanda prim curier rapid veti plati produsele curierului – factura o gasiti in colet cu bonul de insotire a marfii pe care aveti si codul de confirmare primire comanda – iar in cazul ridicarii pachetuui cu comanda de la oficiul postal veti achita la Posta si documentele de insotire a marfii contin si factura.

D. Confirmarea comenzii Ladys

O etapa importanta in derularea comenzii Ladys este confirmarea de primire din partea clientului/reprezentantului. Va logati in contul dv Ladys, apoi sus in stanga veti vedea scris “Confirmati comenzile”. Clic pe acel text apoi veti ajunge in pagina de confirmare pentru receptia comenzii unde veti gasi si sectiunea unde trebuie sa completati codul de confirmare a comenzii Ladys. Cod pe care il gasiti in documentul cu lista de produse care insoteste comanda. Deasupra codului scrie: “Va rugam folositi codul de mai jos pentru a confirma primirea comenzii”.

Important: daca nu va confirmati receptia comenzii nu veti putea lansa o noua comanda Ladys pana nu se va face confirmarea de catre firma Ladys si asta se intampla de obicei dupa o perioada mai mare, timp in care nu veti avea posibilitatea de a efectua o noua comanda in magazinul online de cosmetice.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's