Catalog urmator

Catalog Ladys urmator online. Lady’s catalogul urmator in versiunea online. Puteti consulta Catalogul Ladys urmator chiar aici. Catalogul urmator Lady’s poate fi consultat dand click pe zona de mai jos pe patratul din dreapta jos. Brosura urmatoare Ladys va putea fi consultata astfel pe tot ecranul. Puteti rasfoi catalogul urmator Ladys online de pe orice dispozitiv fie ca este vorba de telefon mobil, tableta sau calculator sau laptop. Pentru a face comanda sau pentru a va pregati comanda Ladys consultati catalogul online si copiati pe o hartie codurile produselor. Cu ajutorul codurilor de produse Ladys veti putea comanda rapid din contul online. Toate produsele ladys pot fi achizitionate cu reducere daca veti face comanda directa din contul Ladys. Reducerile Ladys pot ajunge si la 42% din valoare produselor comandate. Acest discount se aplica doar la comenzile directe Lady’s din contul online. Pentru activarea contului Ladys dati click pe bannerul de mai jos si completati formularul de inregistrare utilizand o adres corecta si functionala de e-mail. Catalogul urmator este disponibil doar in versiunea online, pe aceasta pagina. Catalogul urmator tiparit il primiti doar in comenzile facute si achitate.

Ladys Magazin online

Catalogul Ladys urmator

Puteti consulta mai jos catalogul urmator Ladys dand click pe patratul din dreapta jos Ladys catalog online urmator.

Comanda Ladys

Comanda Ladys o puteti lansa din cont dupa ce ati activat propriul cont si aveti un cont personal in magazinul online Ladys. Aveti mai jos explicatii despre cum se depune, cum se lanseaza o comanda Ladys.

Catalogul gratuit Ladys

Puteti comanda catalogul gratuit Ladys imediat dupa ce va activati contul in magazinul online. Retineti ca dupa activarea contului va puteti comanda un singur catalog Ladys. Este necesar sa faceti o comanda Ladys, o singura comanda cu un singur produs. Comandati catalogul Ladys ca pe un singur produs, selectati expedierea lui prin posta si finalizati comanda ignorand pretul. Aveti mai jos explicatii pas cu pas pentru cum sa comandati catalogul gratuit Ladys dupa ce va activati contul.

Ladys catalog gratuit

Un al doilea tutorial cu explicatii pentru cums a comandati catalogul gratuit Ladys il gasiti mai jos. Catalogul gratuit Ladys il puteti comanda o singura data dupa activarea contului, intr-o comanda unica ignorand pretul de produs. Pas cu pas sunt explicatii pentru cum se comanda catalogul in clipul video de mai jos. NU uitati: un singur catalog intr-o singura comanda ca un singur produs.

Catalog Ladys gratuit dupa comanda

Catalogul gratuit Ladys este disponibil si pentru clientii cu cont activat de ceva vreme. Este insa important sa aveti cel putin o comanda lansata la Ladys in ultimele 3 luni. Daca aveti o comanda lansata in ultimele 3 luni la Ladys, finalizata si achitata, puteti solicita un nou catalog gratuit Ladys. Cum comandati catalogul gratuit Ladys? In mod similar cu cei care si-au activat contul. Comandati un singur catalog, intr-o singura comanda pe care o finalizati bifand transportul prin posta.

Reducerile Ladys

Dupa activarea contului aveti acces si la reducerile Ladys daca faceti comenzi directe. Functie de valoarea totala a produselor din cos se adauga si discountul Ladys. Mai jos aveti grila de reduceri Ladys pentru discounturile aplicate functie de pretul total calculat la valoare de catalog a produselor. Reducerea se aplica pe masura ce cumparati, in cosul de cumparaturi Ladys.

Ladys Catalog grila reduceri

Testere gratuite Ladys

Beneficiati de testere gratuite Ladys doar in comenzile pe care le faceti. Mostrele Ladys nu se primesc gratuit separat. Doar catalogul Ladys poate fi comandat gratuit. Monstrele Ladys le primiti doar in comanda de minim 140 de lei sau 100 de lei cu disountul aplicat. Sunt 4 seturi de testere gratuite Ladys pe care le primiti in comenzi diferite asa cum puteti citi mai jos. Setul 2 de monstre gratuite il primiti in prima comanda mai mare de 140 de lei, setul 4 de testere de parfumuri in comanda de 200 de lei. La fel pentru toate mostrele de parfumuri gratuite Ladys.

Ladys monstre gratuite

Catalogul urmator Ladys poate fi consultat oricand pe aceasta pagina. Toate produsele din viitoare brosura, informatiile din urmatorul catalog Ladys.

Facebook

VEZI AICI >> Cel mai nou catalog de la Lady's